چگونه یک کیک سیب و دارچین خوشمزه بسازیم؟
کیک سیب و دارچین یکی از محبوبترین دسرهاست که به سادگی می توان آن را در خانه تهیه کرد بهتون توصیه می کنم که آن را بپزید و از طعم و عطر آن لذت ببرید. برای آماده کردن مواد اولیه تخم مرغ و شیر را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
آرد 2 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری
روغن 3/4 لیوان
سیب زرد یا قرمز 1 عدد
دارچین به میزان لازم
تخم مرغ، وانیل و 1 قاشق چایخوری دارچین را با همزن حسابی می زنیم تا خوب پف کنه و کرم رنگ بشه در این مرحله شیر و روغن را اضافه میکنیم و دوباره با همزن کمی میزنیم، آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و با لیسک میزنیم. نکته: در تهیه انواع کیک بعد از اضافه کردن آرد نباید مایه را خیلی هم زد فقط به اندازه ای که آرد کاملا مخلوط شود.
سیب را پوست گرفته و ورقه می کنیم قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم. نیمی از مایه را داخل قالب ریخته سیب های ورقه شده را می چینیم روی آن را دارچین می ریزیم و بقیه مایه و در انتها مجددا سیب و دارچین را اضافه میکنیم و قالب را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم. 45 تا 50 دقیقه بعد کیک آماده است.
نکات مهم
من هر وقت میخوام این کیک رو بپزم سییب های ورقه شده را با دو قاشق غذاخوری شکر و 2 قاشق دارچین مخلوط میکنم و بعد به کیک اضافه میکنم. سیب ها را نازک برش بزنید و خیلی آرام روی مایه قرار دهید تا فرو نرود. این کیک بدون فر هم عالی میشود قابلمه یا تابه مورد نظر را چرب و آردپاشی میکنیم مایه را به همان ترتیب بالا داخلش میریزیم و یک دمکنی چند لایه به در آن می بندیم و روی شعله کم گاز میگذاریم بعد از 50 دقیقه کیک شما حاضر است. نوش جان