پختن کیک در قابلمه با بخار آب
تاحالا شده که دلت کیک خونگی بخواد ولی وقت کافی یا حوصله نداشته باشی که فر رو روشن کنی یا مواد اولیه ات کمه در اینجا یک روش ساده بهتون آموزش میدم که با کمترین امکانات و کوتاهترین زمان یک کیک بپزید.
آرد 6 قاشق غذاخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 7 قاشق غذاخوری
شکر 6 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سر خالی( دلخواه)
آرد و وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید شکر را با این مواد اضافه کنید و سپس تخم مرغ در این مرحله مایه را حسابی هم بزنید تا مواد یکدست شود و به ترتیب شیر و روغن را اضافه کنید و هم بزنید. مایه را باید آنقدر هم بزنید که کاملا یک دست شود(نیازی به همزن برقی نیس).
قبل از شروع کار قابلمه و قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید، می توانید از قالب فلزی، پیرکس، سیلیکونی، پلاستیکی و یا فنجان استفاده کنید. قالب را چرب کنید. قابلمه را تا نیمه ارتفاع قالب آب بریزید و بگذارید جوش بیاید و مایه را تا دو سوم قالب پر کنید و داخل قابلمه بگذارید اگر کیک شکلاتی دوست دارید پودر کاکائو را به مواد اضافه کنید و اگر دو رنگ میخواهید نیمی از مایه را درون قالب بریزید و نیمه دوم را با کاکائو مخلوط کنید و اضافه کنید. قالب را داخل قابلمه قرار دهید در قابلمه را دمکنی بگذارید بعد از 25 دقیقه کیک شما آماده است. نوش جان
فوت کوزه گری در پخت این کیک
بعد از پخت به کیک 10 دقیقه استراحت بدهید، چجوری؟ بعد از 25 دقیقه که کیک کاملا پخت فقط شعله گاز را خاموش کنید نه در قابلمه را بردارید و نه دمکنی را و 10 دقیقه به آن زمان بدهید و بعد قالب را از قابلمه را از قالب خارج کنید، و به هیچ وجه در هنگام پخت در قابلمه را برندارید. برای تزئین می توانید از گاناش استفاده کنید.