پخت کیک خانگی
پختن کیک در خانه به غیر از اینکه بسیار لذت بخش است، از لحاظ اینکه میتوان کیکی سالم و با کیفیت، بدون مواد نگه دارنده، شیرینی متناسب با ذائقه، و کم چرب تهیه کرد نیز حائز اهمیت است، به خصوص برای مادرانی که دوست دارند یک میان وعده سالم برای فرزندانشان تهیه کنند. حتی پختن یک کیک ساده برای یک دورهمی عصرانه به مهمانی رنگ و بوی دیگری می دهد.
برای پختن کیک نباید فکر کنیم که حتما باید آشپز حرفه ای بود یا حتما باید از وسایل خاص شیرینی پزی استفاده کرد. با کمترین امکانات و مواد اولیه ای که در هر خانه ای پیدا میشود و حتی بدون فر می توان یک کیک عالی پخت و از آن لذت برد.
برخلاف تصور همه که پختن کیک بدون فر نتیجه دلخواه را ندارد نه تنها میتوان کیکی عالی تهیه کرد بلکه به نظر من بسیار ساده تر از فر است به خصوص توی تابستون که گرمای فر خیلی هم آزار دهنده است.
چگونه یک کیک بدون فر بپزیم؟
برای این که کیک بدون فر بپزیم راههای مختلفی وجود دارد. یکیش پخنن توی قابلمه اس؛ چطوری؟
باید یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کرده و روی شعله کم گاز خوب گرم کنیم، کف آن را چرب کنیم و آردپاشی کنیم مایه کیک را داخل قابلمه ریخته و روی شعله ای با سایز متوسط و حرارت کم یک شعله پخش کن قرار میدهیم و سپس قابلمه را روی آن می گذاریم و به در قابلمه دمکنی میبندیم پس از 45 دقیقه خونه پر میشه از بوی کیک. تا قبل از این زمان به هیچ وجه در قابلمه را برندارید که پف کیک تان از بین نرود.